Ustanak

Svežina letnjeg dana je ujutru najlepša.

Buđenje uz korisne informacije i vedru muziku za početak dana.

Crtica 202 ovog jutra biće posvećena Penki, kravi iz Bugarske koja je pobedila birokratiju EU, preživAla i preživEla je.

Ne propuštamo ni najvažnije sportske vesti uz rezultate domaćih i inostranih klubova i sportista. Saznaćemo ih od Vanje Savić. Ona je razgovarala i sa jednim od najtrofejnijih košarkaša Partizana, a on je Miodrag Marić, treći najbolji strelac u istoriji kluba. O svojim počecima, karijeri, utakmicama za pamćenje, govorio je za rubriku „Mnogo smo najjači".

Za vaš osmeh i lepše jutro - grafiti donose duhovite misli slušalaca „Oblaka u bermudama", a bira ih Darko Kocjan.

Tu su i aktuelne vesti, servisne informacije, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti naslove vredne pažnje. Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza i aktuelnosti iz Srbije takođe su sastavni deo buđenja uz vedru ekipu Dvestadvojke.

Da li će i ove godine biti vanrednih letnjih autobuskih linija koje razne delove Beograda vode od i do Ade Ciganlije, detaljnije saznaje naša Dragana Vukićević.

Da li je ove sezone popularnija priprema ispita od kuće ili u čitaonicama biblioteka? Da li su čitaonice klimatizovane, koliko mesta ima i koje im je radno vreme? Sa ovim informacijama javlja se naša reporterka Milica Đilas.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu je telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo!

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи