Povišen ton

Komunalna policija najavljuje pojačane kontrole usmerene na vlasnike pasa koji svoje ljubimce izvode u šetnju mimo propisa, puštaju da trče po parkovima, van ograđenog prostora, bez povoca i korpe ali i na one koji ne počiste nered za svojim životinjama.

Šta je dozvoljeno a šta zabranjeno, zašto su prijave sugrađana sve češće, da li su samo represivne mere rešenje i zašto dosadašnja rešenja ne daju očekivane rezultate u „Povišenom tonu” razgovaramo sa Nenadom Lakićem, šefom odseka Komunalne policije i Natašom Vukmirović, iz Udruženja Link Plus.

Internacionalni karneval u Pančevu je na karnevalsku mapu sveta ucrtan kao značajna manifestacija. O ovoj turističkoj atrakciji koja će biti održana 15. i 16. juna i okupiti 2000 učesnika iz oko 15 zemalja razgovaramo u drugom satu emisije.

Rubriku „Datum, vreme, mesto” posvećujemo Radomiru Mihailoviću Točku, muzičaru, gitaristi, kompozitoru i vođi grupe Smak.

Emisiju uređuje i vodi Ivana Vesić.

broj komentara 0 pošalji komentar
Povišen ton Povišen ton

Autor:
Beograd 202

Od ponedeljka do četvrtka otvaramo teme koje nas muče i bole, one o kojima izbegavamo da razgovaramo ali i one o kojima razgovaramo povišenim tonom. [ detaljnije ]