Svaštara

Spomenici kulture u Srbiji od sada su dostupni i klikom na aplikaciju, koju je napravio Centar za urbani razvoj.

Istraživanja pokazuju da samo 8,5% mladih obilazi spomenike kulture i interesuje se za artefakte iz naše prošlosti. Zahvaljujući ovoj 3D mobilnoj aplikaciji možda će se stvari promeniti. U goste nam tim povodom dolazi Rade Milić iz Centra za urbani razvoj, sa kojim će u 202 povoda razgovarati Ružica Vrhovac.

Treća po redu Belgrade Business Run trka biće održana u četvrtak 14. juna na Savapromenadi. U odnosu na prošlu godinu broj prijavljenih takmičara i kompanija je dupliran, a naš glasnik o ovoj trci biće Veroljub Zmijanac, osnivač Beogradskog trkačkog kluba.

Miodrag Marić je jedan od najtrofejnijih košarkaša Partizana, treći je najbolji strelac u istoriji kluba, a o svojim počecima, karijeri, utkmicama za pamćenje, govorio je za rubriku „Mnogo smo najjači", koju je pripremila Vanja Savić.

Svakodnevne obaveze i ubrzan tempo života sve češće nam ne dozvoljavaju da neke od neophodnih stvari završimo natenane. Pored toga što preskačemo obroke, i one koje upražnjavamo često pojedemo na brzinu, čak i stojeći. Ukoliko ovo redovno činite, dobro je da znate da tako višestruko ugrožavate svoje zdravlje. U rubrici Da si živ i zdrav, Vesna Parezanović Aleksić govori o razlozima zbog kojih bi za svoje obroke trebalo da odvojite neki minut više i pojedete ih na miru.

Pred nama su letnji festivali, jedan od njih koji je razlog dolaska brojnih gostiju iz regiona u Beograd je Beer fest. Program ovogodišnje manifestacije saznaćete u poslednjem satu Svaštare.

Voditelj Jelena Knežević.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи