Ustanak

Buđenje uz korisne informacije i vedru muziku za početak dana!

U Crtici 202 pričaćemo o tome kako to izgleda u praksi kada zakažete pregled kod izabranog lekara u domu zdravlja, ali preko najnovije mobilne aplikacije.

Ne propuštamo ni najvažnije sportske vesti uz rezultate domaćih i inostranih klubova i sportista. Saznaćemo ih od mr Biljane Šujdović.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca „Oblaka u bermudama", a bira ih Darko Kocjan, za vaš osmeh i lepše jutro.

Tu su i aktuelne vesti, servisne informacije, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti naslove vredne pažnje. Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza i aktuelnosti iz Srbije takođe su sastavni deo buđenja uz vedru ekipu Dvestadvojke.

U rubrici „Slušaoci reporteri" odgovaramo na pitanje građana o tome postoji li neka alternativa standardnoj protivgradnoj zaštiti, jer, kažu, ova ne uspeva uvek u „misiji".

Nakon rekonstrukcije drugog dela beogradske Ulice Bratstva i jedinstva i postavljanja novog asfalta, građani su se našli u čudu. U ovoj ulici, ispred broja 63, istovremeno su „osvanula" ni manje ni više nego dva pešačka prelaza i to jedan uz drugi. Zanimljivo je da je razdaljina između njih samo par metara. Postoji li razlog zašto su ovako postavljeni, saznaje naš Glasnik Marina Zec.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu je telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo!

Voditelj: Vlada Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво