Odmor subotom na 202 načina

Slobodno vreme vikendom dobilo je novu dimenziju!

Ako u istu jednačinu stavimo visoke temperature, zabavu, dobro društvo i potrebu za rashlađivanjem, kao krajnje rešenje dobijamo kupališta, koja su otvorila svoja vrata za sve koji (još uvek) nisu pod hladom četinara na morskoj obali. Zbog toga vas upućujemo na bazene Sportskog centra „Olimp - Zvezdara" u Beogradu. Ukoliko ipak više volite reku, vodimo vas na Gradac u Valjevu. Brazilac Tjago Fereira, koji poznaje Srbiju bolje od nas koji smo u njoj rođeni, predložiće još neka mesta idealna za odmor u našoj zemlji.
Bicikl je idealno prevozno sredstvo za upoznavanje našeg okruženja, ali i istorije. Međunarodna biciklistička trka „Kroz Srbiju" biće održana u godini jubileja, 100 godina od kraja Prvog svetskog rata. Zbog toga je staza uglavnom koncipirana tako da se obeleže sva mesta odakle je krenulo oslobađanje Srbije. Pričaćemo i o „Tolkindanu", ukrštenim rečima i kik-boksu. 

Sa vama je Milica Đilas.

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво