Svaštara

Očekivanja i atmosfera u našoj fudbalskoj reprezentaciji uoči Svetskog prvenstva u „202 povoda“

Fudbalska reprezentacija Srbije se u Austriji priprema za predstojeće najveće takmičenje. Posle poraza od Čilea, a pred poslednju proveru forme u prijateljskoj utakmici sa Bolivijom, čućete kakvo je raspoloženje u našem taboru. „Orlovi" će prvi ispit na Šampionatu sveta imati 17. juna u utakmici protiv Kostarike. Pripremio Milovan Vukićević.
Najavićemo treći pozorišni festival „Aplauz fest", koji će na četiri otvorene scene biti održan od 8. do 10. juna u Novom Sadu. Besplatan program, osim predstava za sve uzraste, sadrži i brojne instalacije, radionice, tribine i performanse.
U okviru projekta „Square affair", na Cvetnom trgu u Beogradu je postavljena nova gradska umetnička minijatura. Kombinacija tradicionalnih materijala sa modernim dizajnom, dala je tom čuvenom mestu novi šarm. Jovana Zec će vas upoznati sa detaljima i daljim aktivnostima na ulepšavanju glavnog grada.
U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" gostuje Nina Mijalković. Studira skandinavske jezike, a hobi joj je pevanje. Našu zemlju je predstavljala pet puta na Internacionalnom festivalu u Finskoj. U saradnji sa učesnicima iz drugih zemalja, predstavila je zanimljiv muzički projekat „Ocean's Souls”. Zabeležio Marko Miranović.
U delu emisije pod nazivom „Top potop" poznati sastavljaju liste na teme koje biraju sami. Naš poznati muzičar Jovan Maljoković se odlučio za najbolje džez muzičare. Pripremila Ljiljana Obradović.
„Kvaka 202" autora Dragutina Rokvića donosi satirične komentare o borčanskom izumu za sigurniji prelazak ulice, zabranjenoj pivskoj reklami i ostalim aktuelnim dešavanjima oko nas.
Tema „Mode 202" biće provokacije kojima smo svakodnevno izloženi i naše reakcije na njih. Pripremila Olivera Perić. 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи