Ustanak

Kad počinje sezona kupanja na Adi Ciganliji?

Crtica 202 će naglasiti ono o čemu se priča ovih dana a nije politika, ekonomija ili kultura. A, možda i jeste?

Sportske vesti pripremiće mr Biljana Šujdović.

U rubrici Kvaka 202, naš Dragutin Rokvić zapaža da se retka ptica bela čiopa iz istočne Srbije naselila u Beogradu. Pitamo se, neće valjda iz Beograda dalje, u Nemačku?

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli, ali i aforizme poznatih autora kojima ćemo vam bar na trenutak ulepšati jutra. Priredio Darko Kocjan.

Tu su i aktuelne vesti ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202 kao i domaća štampa koju ćemo listati umesto vas i odabrati jedan zanimljiv tekst.

„Slušaoci reporteri" su nam pisali, a naša novinarka Dragana Vukićević saznala odgovor na pitanje kada će biti otvorena sezona kupanja na Adi Ciganliji.

Podsetićemo vas na jednu od naših odbojkaških legendi, Vladimira Bateza, sa kojim je razgovarao Dejan Bulajić. U rubrici „Mnogo smo najjači" čućete neke zanimljivosti iz karijere našeg nekadašnjeg reprezentativca.

Glasnik 202, biće Darko Ćirković, PR manifestacije „Bojčinsko kulturno leto 2018". On će nas samo ovlaš upoznati sa bogatim programom ove manifestacije koja se održava od 10. juna do 1. septembra na području GO Surčin i predstavlja dragulj turističke ponude Beograda tokom leta.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) i javite nešto važno, nešto od čega će korist imati svi koji nas osluškuju.

Voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се