Odmor subotom na 202 načina

Da li ste raspoloženi da posetite Kučevo uz homoljske motive, i etno selo Moravski konaci?

Pozivamo vas danas i na vožnju rolera i trčanje u okviru „BEG 5K Runaway”. Ukoliko niste ljubitelj sporta, uživaćete uz priču o „Sremskoj kulenijadi".

Emisiju i počinjemo putovanjem u Šid gde se održava 19. „Sremska kulenijada", a zatim vas Milica Đilas vodi u „Moravske konake".

Dimitrije Vojnov, dramaturg, scenarista i filmski kritičar odgovara nam na pitanja kako se odmara i koji deo Srbije preporučuje. Sa njim je razgovarao Miloš Popović.

Kao hobi ovaj put predlažemo pravljenje dnevnika i spomenara. U tome je posebno vična Bojana Bojčić, studentkinja slikarstva sa kojom je razgovarala Milica Đilas.

Jedna od najomiljenijih rekreacija svakako je vožnja rolera. O rolerima i čarima vožnje na točkovima, više od naše koleginice Jovane Zec.

Razgovaraćemo i o 51. smotri „Homoljski motivi" u Kučevu, koja je u toku.

„BEG 5K Runaway” je aktivnost koju ostavljamo za kraj. Potrčite sa nama u novi vikend tokom noćne trke na Aerodromu „Nikola Tesla".

Voditelj: Ružica Vrhovac

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво