Svaštara

Igor Kokoškov u 202 povoda

Košarkaški stručnjak iz Srbije je prvi evropski trener koji će samostalno voditi jedan NBA tim. Na klupi Finiks Sansa biće od sledeće sezone. Sa Igorom Kokoškovim je razgovarao Dejan Bulajić.

Milica Đilas će se javiti iz Gradskog zavoda za javno zdravlje i reći vam kako će biti obeležen 31. maj - Svetski dan borbe protiv duvanskog dima.

Upoznaćemo vas sa performansom „Dijalozi u pokretu" koji će od prvog do trećeg juna biti održan u Novom Sadu, a izvešće ga umetnički par iz Rima Frančesko Grosi i Vera Maljoni. Biće to najava trećeg pozorišnog festivala „Aplauz fest". Cilj je da svi oni koji su poklonici drugačijeg pogleda na svakodnevicu i novog načina poimanja umetnosti, postanu aktivni učesnici ovog događaja.

U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" gostuje reditelj Žikica Jovanović. Režirao je igrane i dokumentarne filmove, osvajao nagrade na festivalima širom sveta. Njegov dokumentarni film „Aladin i čarobna kanta", dobio je čak deset nagrada i prikazan je na 200 festivala. Pripremila Slađana Savić.

U delu emisije pod nazivom „Top potop" poznati sastavljaju liste na razne teme koje biraju sami. Glumac Viktor Savić se odlučio za stvari i pojave koje ga nerviraju. Neke od njih su lažni popusti u prodavnicama, brza hrana, odsutni vozači, kiša koja napravi kolaps u saobraćaju... Zabeležila Ljiljana Obradović.

„Kvaka 202" i danas donosi satirične komentare Dragutina Rokvića o pojavama i fenomenima u društvu.

Tema „Mode 202" su reči. Kako doživljavamo kritiku, da li njeno prihvatanje utiče na život i uspeh? Pripremila Olivera Perić.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво