Svaštara

O jubilejima predstava „Zona Zamfirova“ i „Cigani lete u nebo“ u 202 povoda govori glumac Ivan Bosiljčić

Predstava „Zona Zamfirova" je obeležila 100. izvođenje na sceni Pozorišta na Terazijama. Od premijere 2012. godine do danas, mjuzikl u kojem Ivan Bosiljčić igra Maneta, videlo je više od 43 000 gledalaca. Glumac će u maju proslaviti još jedan jubilej - 300. izvođenje predstave „Cigani lete u nebo" za koju je u proteklih jedanaest godina uvek tražena karta više.
Od 15. maja turistički autobusi koji polaze iz glavnog grada, trebalo bi da koriste novi terminal na autoputu Beograd - Niš. Problem je što je za većinu građana to previše udaljena lokacija, a postavlja se pitanje i kao se prevesti noću. Kako su pojedine turističke agencije izašle u susret putnicima i za sada rešile ovaj problem, raspitaće se Branislav Trajković.
Najavićemo prvi „Beogradski noćni market" koji će biti održan 25. i 26. maja na Studentskom trgu. Biće to zanimljivo okupljanje šampiona pijaca, dizajnera, zanatlija, proizvođača hrane i pića. Obeležiće ga dobra atmosfera, druženje, bogat muzički program i mogućnost da posetioci kupe kvalitetne proizvode.
U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" gostuje prvak Beogradske opere, bariton Dragutin Matić. Pobednik je brojnih međunarodnih takmičenja i učesnik prestižnih muzičkih manifestacija u inostranstvu. Zabeležila Olivera Perić.
U svojoj autorskoj rubrici „Kvaka 202", Dragutin Rokvić se i danas bavi društvenim pojavama, fenomenima i događajima na satiričan način.
Tema „Mode 202" je nervoza. Koliko na nju utiču socijalna nesigurnost i nerešeni problemi, a kako se boriti sa tim, čućete od Olivere Perić. 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи