Širom zatvorenih očiju

Gost: Milan Đurđević, osnivač i idejni vođa grupe Neverne bebe, klavijaturista, kompozitor, aranžer, i producent.

Od malih nogu svira klasičnu muziku, a od 11. godine života počeo je da svira u valjevskom Domu omladine, pravi svoj bend i svira autorske kompozicije.

Bio je član bendova Nova zemlja, Smak, Frenki, a osnivač je i idejni vođa grupe Neverne bebe. Sarađivao sa raznim umetnicima, kao studijski muzičar svirao na mnogim albumima domaće pop i rok muzike.

Tokom karijere Milan je dobijao neverovatne ponude - od toga da bude promoter raznih klavijatura u velikim svetskim lancima prodavnica, pa do poziva nekoliko ozbiljnih producenata da pristupi velikim svetskim bendovima. Odbija sve ponude zarad autorskih ideja koje su bile i tada vrlo kompleksne po pitanju vizije muzike, karijere i realne postavke na tržištu.

Svira fjužn, etno, klasičnu muziku, piše filmsku muziku a učestvuje u stvaranju duhovne muzike, kao eminentni autor, aranžer, producent i instrumentalista.

U sasvim otvorenom razgovoru sa Tanjom Gajović govoriće o svoj karijeri, saznaćemo da li je imao neuspeha, šta smatra vrhuncem svoje karijere. Otkriće nam i zašto su ga u godinama pratile razne afere i koliko visoko je postavio standarde u životu i muzici. Saznaćemo i ko su mu uzori, ali i više o jubileju benda Neverne bebe. Naime, ove godine slave svoju 25. godišnjicu rada. Milan je jednom prilikom izjavio: „Život je ono što uspevamo da pronađemo u sebi od talenta koji smo dobili rođenjem... ako sam uspeo da usrećim par ljudi na ovoj planeti svojom muzikom, onda moj život apsolutno ima smisla...”, a mi ćemo zajedno sa njim otkriti obistinjuju li se njegove reči.

Budite i vi deo emisije! Broj telefona na koji se može uputiti poruka je 064 0202 200, mejl je program202@gmail.com, broj za uključenja uživo je 011 3249 202, ili se jednostavno pridružite na tviteru ili fejsbuku.

Autor i voditelj je Tanja Gajović.
Muzički urednik: Miloš Georgijević

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи