Ustanak

Savršeno jutro dočekaćemo zajedno radujući se novom danu.

I ovo jutro, nosi različite izazove u nizu. Najlakše ih je prevazići u usvajanju važnih informacija i osluškivanju odlične muzike.

Crtica 202 ovog jutra govori o slatkim brigama, kako ih se rešavamo, i koliko brzo donosimo odluke kada, na primer, treba da nešto lepo kupimo.

Sportske vesti pripremiće mr Biljana Šujdović.

Minival ili - grafiti jesu duhovite misli naših talentovanih slušalaca. Najlepše od njih biramo za pozdrav novom danu, zahvaljujući Darku Kocjanu.

Pažljivo ćemo pratiti i situaciju na saobraćajnicama širom Srbije ali i na ulicama, raskrsnicama i mostovima u Beogradu. Umesto vas, pronalazimo rešenja za izbegavanje jutarnjih gužvi i zastoja u saobraćaju.

Kvaka Dragutina Rokvića i ovoga jutra uočava naše mane ali iz satiričnog ugla. Estonski grad Talin uveo je besplatan prevoz, koji se kompenzuje većom pokretljivošću ljudi i potrošnjom u trgovini i ugostiteljstvu. Doduše, i u Beogradu, veliki broj njih takođe ima besplatan prevoz, i često putuje s kraja na kraj grada, pa se teško ulazi u autobus; ali nije primećeno da žitelji Borče troše nešto mnogo po kafićima u Novom Beogradu, niti ovi iz Kaluđerice pazare previše u Zemun Polju.

Tokom emisije saznavaćete i najnovije vesti iz zemlje i sveta, servisne informacije, a prelistaćemo i dnevnu štampu.

Slušaoci nas pitaju: „Ovih dana, osnovci kreću na rekreativnu nastavu. Da li se vozila kojim se deca prevoze kontrolišu i čija je zakonska obaveza da o tome izvesti zabrinute roditelje?” Odgovor ćemo čuti od Slađane Savić u rubrici „Slušaoci reporteri”.

Kakvo je vreme, a kako na putevima, koliki je srednji kurs dinara po NBS, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo tokom jutra pronaći odgovore.

O aktivnostima KC „Rakovica” govoriće direktorka Marijana Butulija. Ona će najaviti obeležavanje slave Kulturnog centra, Sv. Kirilo i Metodije kao i svečanu akademiju povodom dana ove ugledne ustanove.

Glasnik 202, Marina Zec, upoznaje nas sa aktuelnom ponudom za maturante kada su u pitanju pripreme za matursko veče. Koliko u proseku košta garderoba, šminka, obuća, frizure... i tu nije kraj spisku.

Kraj emisije, rezervisali smo za jedan kratak Vic na blic. I to nije sve. Ima još, samo nas osluškujte...

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202 @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) a onda nam se i na taj način obratite.

Mi beležimo sve što javite. Hvala što ćete jutro početi u našem društvu.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво