Svaštara

Valjevski džez festival u 202 povoda

Manifestacija će biti održana od 24. do 26. maja, a pored ostalih, nastupiće Džiboni, Amira Medunjanin, Bojan Zulfikarpašić, Vasil Hadžimanov, Bane Lalić MVP, Zona B... Publika će uživati u programu na tri bine, a detalje ćete čuti od podneva.
Ako želite da radite tokom leta, volontirate ili zaradite džeparac, zabavite se i steknete nova iskustva, onda je „Sajam letnjih mogućnosti" pravo mesto za vas. Koje organizacije nude ove šanse i ko će sve učestvovati na sajmu, saznaćete od Vanje Savić.
U rubrici „Mnogo smo najjači" gostuje košarkaški trener Igor Kokoškov. Igračku karijeru je završio veoma brzo zbog povrede, posle čega se posvetio trenerskom poslu. Ovog proleća je postao prvi glavni trener nekog NBA tima koji je rođen u Evropi i prvi Srbin koji vodi NBA tim. Zabeležio Dejan Bulajić.
Boravak u zatvoru može da se dogodi svakome, pa čak i onome ko ga je zaslužio. Stav društva prema toj instituciji se vremenom menjao. Nekad je boravak u zatvoru bio najveća sramota, a danas obavezna stavka u biografiji ozbiljnih ličnosti. Tim fenomenom se u svojoj autorskoj radio kolumni „Veliki bljak" pozabavio Miodrag Stošić.
Francuskinje su uzor ženama širom sveta po lepoti i negovanosti. Prirodne, opuštene i nasmejane odaju utisak osoba koje ne troše mnogo vremena na svoj izgled. Međutim, istina je da su pojedine trikove toliko usvaršile, da sve deluje prirodno i lako. Deo tajni vam otkrivamo u rubrici „Da si živ io zdrav" kroz savete francuskog frizera. Pripremila Milena Milićević. 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво