Svaštara

Pred završni turnir Evrolige u Beogradu, košarkaški reprezentativac i NBA igrač Predrag Drobnjak gostuje u 202 povoda.

Fajnal-for, na kojem će učestvovati četiri najbolje ekipe, biće održan od 18. do 20. maja u „Štark areni". Prvi put u našem glavnom gradu za pehar će se boriti branilac titule Fenerbahče, Žalgiris, CSKA i Real Madrid - svi bivši prvaci Evrope. Naš gost će govoriti o kvalitetu Evrolige, izneti svoje prognoze i očekivanja od završnog turnira. Neće izostati ni komentari o domaćem šampionatu i trenutnom stanju u evropskoj i svetskoj košarci. Sa Predragom Drobnjakom od podneva razgovara Milovan Vukićević.

U znaku košarke će biti i rubrika „Mnogo smo najjači". Bivši košarkaš Srećko Jarić, promoter ovogodišnjeg Evropskog prvenstva Srpske dijaspore, govoriće o svojim uspesima, igranju za reprezentaciju i sećanjima na neke od utakmica. Zabeležila Vanja Savić.
Najavićemo „Belocrkvanski karneval", međunarodnu manifestaciju koja ima tradiciju dugu više od 150 godina. Traje sedam dana i uz bogat program promoviše privredne i turističke potencijale Bele Crkve i regiona.
Jovana Zec će vam ispričati priču o avanu. Javiće se sa izložbe „Usitnjavanje" u Etnografskom muzeju, posvećene jednoj od najstarijih čovekovih alatki čija je funkcija ostala nepromenjena do današnjih dana.
Hejtovanje je anglizam koji se odavno odomaćio kod nas. Hejterima nazivamo ljude koji vole da mrze. Srećemo ih svuda, a najviše na društvenim mrežama. Da li su oni isto što i namćori ili ipak postoji razlika, pitanja su na koja duhovito odgovara Miodrag Stošić u svojoj radio kolumni „Veliki bljak".
Tema rubrike „Da si živ i zdrav" su zablude o ishrani. Čućete da li su tvrdnje koje čitamo o pojedinim namirnicama samo mitovi koji mogu i da naškode? Da li je crveno meso zaista kancerogeno, dovodi li preteran unos šećera sigurno do dijabetesa, da li je gluten stvarno tako loš? Pripremila Milena Milićević.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи