Svet čuda

Da li uopšte možemo u ovom trenutku da zamislimo voz koji prevozi putnike brzinom od 1200 kilometara na čas?

Sada možemo sa sigurnošću da kažemo da nije nemoguće, jer je takav voz već u pripremi, a iznad pruge će biti već za dve godine. Da, upravo iznad pruge. O tome će biti reči u ovom izdanju emisije.

Letnja turistička sezona se zahuktava i biće sve više onih koji će otputovati nekud na odmor ili obilazak drugih gradova. Pored toga što će pojedini, nesavesni turisti ostaviti za sobom gomilu đubreta, svi ćemo uticati na još jednu pojavu koja je tema diskusije mnogih stručnjaka, na globalno zagrevanje.

U Srbiji je predstavljen prvi 3-D štampač. Pričaćemo o tome kako će uticati na kvalitet naših života.

Još jedno svetsko čudo nam stiže iz sveta automobilske industrije. Bez obzira na to koliko košta, biće dostupan svima. Istina, moći će da ga kupe samo oni sa dubljim džepom, ali poslušajte kakav način vožnje nam donosi novi tip automobila.

Gradi se najviša statua na svetu, koja će imati hotele i mnoge druge zanimljive sadržaje kako bi bila zanimljiva mnogima širom sveta. Ova monumentalna građevina će se nalaziti na zapadu Indije, a gradi se u čast Sardaru Valabhalju Patelu, kojeg Indijci smatraju oličenjem patrotizma.

Sa vama je Branislav Trajković.

Свет чуда Свет чуда

Autor:
Београд 202

Емисија „Свет чуда“ води вас на занимљиво путовање у непознато и подсећа колико тога се налази око нас што не примећујемо, не знамо или не можемо да поверујемо да постоји. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи