Kaži dragička

Večeras nam u goste dolazi grupa „The Bite”.

Njihova pesma „Go to hell” imala je početkom meseca radijsku premijeru na našim talasima, a uskoro nas očekuje i novi spot.
Ideja o bendu koji će imati energiju panka, čvrste rokenrol rifove, pevljive refrene i osećajnost bluza javila se još pre mnogo godina.
Kao bend koji se orijentisao na klupske svirke, „The Bite” je svirao u mnogobrojnim klubovima širom Srbije. Iako najbolje zvuči na velikim binama, bend ostaje pri stavu da je kontakt sa publikom veoma bitan, i da ne treba bežati od „malih" svirki. Od velikih festivala (EGZIT, ŠUMADIJA FEST, METAL WAR FEST u Mađarskoj...), moto skupova (Mužlja, Crepaja...) preko raznih manjih festivala, pa sve do klubova u koje staje jedva 50-ak posetilaca, „The Bite” širi svoju publiku, pružajući im ono što jedan pravi rokenrol bend treba da ima: jaku energiju, pesme sa pevljivim refrenima, i što je najbitnije - dobar provod.
Od 2016. godine, sastav radi u novoj postavi, nova pevačica benda je Ljiljana Zdravković, a bubnjar Nebojša Brkić. U junu 2016, izdaju novi singl „LIES”. Singl se našao i u finalu Godišnjaka radija 202. Prvi singl na srpskom jeziku „Da se ponovo rodim”, „The Bite” su izdali nekoliko meseci kasnije.
U finalu Beogradskog autorskog rok festivala - BARF 2016, dobili su 2. nagradu žirija, za najboljeg izvođača na festivalu, učestvovali su na festivalu BUNT 2017. godine, svirali na Singidunum festu na Kalemegdanu kao i na Arhangel festu u Grockoj.

Nedavno su objavili i novi singl „Go To Hell” koji je naišao na odlične reakcije i već se uveliko zavrteo na radio stanicama širom Srbije ali i u regionu. Za pesmu „Go To Hell” je u izradi i video spot a početkom juna planiraju i objavljivanje nove pesme na srpskom jeziku, „Znaš”.

Sa vama je Petar Protić.

Кажи драгичка Кажи драгичка

Autor:
Београд 202

Погодите ко нам је вечерас дошао у госте?!! Свако вече, од поноћи на Двестадвојци у емисији Кажи драгичка гост изненађења! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво