Svaštara

U velikoj dvorani Centra „Sava“ 10. maja koncert „Hajde, sanjaj me, sanjaj“ u čast Vlade Divljana.

Nastupiće njegovi prijtelji, poštovaoci i saradnici iz cele bivše Jugoslavije. Neke od Vladinih najlepših pesama izvešće Kornelije Kovač, Momčilo Bajagić Bajaga, Zoran Kostić Cane, Nebojša Antonijević Anton, Dušan Kojić Koja, Darko Rundek, Saša Lošić i mnogi drugi. Detalje u „202 povoda" otkriva muzičar Zdenko Kolar.

Najavićemo najveću porodičnu manifestaciju posvećenu mališanima, 21. Prolećni dečji sajam, koji će biti održan od 11. do 13. maja u hali 3 Beogradskog sajma. Posetioce očekuju animatori, klovnovi, igraonice, radionice, likovni kutak, sportske aktivnosti, proizvodi po sajamskim popustima... Ulaz je besplatan.
Milica Đilas će se javiti iz rekonstruisanog parka u Zemunu, najvećeg u tom delu Beograda. Park sada ima nove zelene površine, klupe, staze, podlogu na dečjem igralištu i rekvizite po najvišim bezbednosnim standardima.
U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" gostuje glumica Jelena Stupljanin, koja uspešno gradi domaću i inostranu karijeru. U Njujorku je posle završene akademije nastavila da predaje glumu i nastupa u predstavama. Poslednjih meseci se posvetila karijeri u Srbiji, pa možemo da je gledamo u „Ateljeu 212" i „Zvezdara" teatru. Sa njom je razgovarala Olivera Perić.
U delu emisije pod nazivom „Top potop" poznati sastavljaju liste na razne teme koje biraju sami. Kompozitor Sanja Ilić se odlučio za najlepše koncerte grupe „Balkanika" u proteklih osamnaest godina. Zabeležila Ljiljana Obradović.
Dragutin Rokvić u autorskoj rubrici „Kvaka 202" na duhovit način komentariše nošenje krpelja kod veterinara i mesto rijaliti programa u zadacima iz matematike.
Tema „Mode 202" je kompromis, danas potrebniji neko ikada. Da li je najteže pregovarati sa sobom i kada kompromis postaje nepotreban i štetan? Pripremila Olivera Perić.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво