Svaštara

Jovan Maljoković gost „202 povoda”

„Duša tanana" je naziv novog albuma Jovana Maljokovića i njegovog benda, na kome se nalazi devet autorskih kompozicija u etno-džez maniru. O albumu, saradnicima, koncertima i planovima za predstojeće leto, razgovaramo u trećem satu emisije.

Naš kolega Ratko Bečki, novinar iz Kraljeva dočaraće nam prazničnu atmosferu u svom gradu.

Nemanja Majdov, osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u džudou 2017. godine u Budimpešti, u kategoriji od 90 kilograma proteklog vikenda dodao je svojoj kolekciji medalja i srebrno odličje sa Evropskog šampionata održanog u Tel Avivu. Sa džudistom koji je u ovom sportu posle 37 godina Srbiji doneo prvu svetsku zlatnu medalju, za „Mnogo smo najjači" razgovarao je Dejan Bulajić.

Trenutno najpopularnija rok atrakcija u Hrvatskoj, grupa „Vatra" održaće prvi samostalni koncert u Beogradu. Nastupaće 25. maja u Domu omladine Beograda, a više detalja ćete čuti u poslednjem satu emisije.

Loše navike, besparica, nezainteresovanost, ponekad i lenjost, doveli su do toga da sve manje ljudi upražnjava posete pozorištima, muzejima ili koncertima. Dugo gledanje televizije i višesatno bavljenje internetom, mnogima su društveni život sveli na minimum. Kako čitanje, gledanje dobre predstave ili slušanje omiljene muzike uživo može dobro da utiče na zdravlje i raspoloženje, saznaćemo od Vesne Parezanović Aleksić u rubrici „Da si živ i zdrav".

Proslava Prvog maja i Đurđevdana tema je i današnjeg izdanja satirične rubrike „Kvaka" Dragutina Rokvića.

Voditelj: Dušica Mijatović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво