Odmor subotom na 202 načina

Dok se oblaci i sunce smenjuju najavljujući nestabilno vreme, mi vam poslednjeg aprilskog vikenda dajemo informacije i predloge za odmor, rekreaciju i hobi.

41. Fruškogorski maraton, sada već tradicionalno, održava se ovog vikenda. Stoga nam sledi i priča sa jednim od organizatora i to već u prvom satu emisije.

Preporuka za destinaciju koju bi svakako trebalo obići je Smederevska tvrđava, a Dejan Radovanović će nam objasniti i zašto.

Uz dobru muziku valja i zaigrati, a još ako vas taktovi muzike namame da igrate salsu, onda je prilog o rekreaciji kao pravljen za vas.

Muzičar Aleksandar Pejčić priča kako se odmara i koja je njegova preporuka za odmor.

Da li znate šta je skrapbuking? Za sve vas koji ste odgovorili „NE", objašnjenje daje Dragana Desnica.

Prvomajski uranak će se ove godine obeležiti na Paliću po 35. put, a šta sve posetioce očekuje, čućete u drugom satu emisije od Katarine Tot, rukovodioca sektora za turizam preduzeća „Park Palić".

Od 28. aprila do 5. maja, od Višegrada do Sremske Mitrovice u dužini od 360 kilometara po devetnaesti put organizovana je regata Memorijal „Vitomir Dizdarević - Admiral Kuk". Nešto više o samoj regati reći će nam Dejan Jovanović, ispred kajakaškog kluba „Srpski veslači", koji je i organizator ove manifestacije.

Odmor nije odmor ako nema muzike, zato je ona nezaobilazni deo našeg druženja, a kroz reke i planine vodi vas Vanja Savić.

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи