Svaštara

Pred odlazak grupe „Balkanika“ u Portugaliju, gde će nas predstavljati na 63. „Pesmi Evrovizije“, Sanja Ilić u „202 povoda“

Najveće evropsko muzičko takmičenje biće održano 10. maja u Lisabonu. Sanja Ilić i „Balkanika" braniće boje Srbije pesmom „Nova deca" druge polufinalne večeri „Evrosonga". Čućete kako se pripremaju i kakva su im očekivanja.
Petar Protić će vas upoznati sa sadržajem izložbe kojom Istraživačka stanica „Petnica" obeležava 35 godina postojanja i rada. Izložba je postavljena u Velikoj galeriji SANU i trajaće do 29. aprila.
Iz Kragujevca stiže poziv na Sajam hortikulture od 27. do 29. aprila. Među izlagačima će se naći proizvođači, uvoznici i distributeri cveća, dekorativnih biljaka i prateće opreme za uređenje vrtova i balkona.
U rubrici „Gospodo, Ambasador Srbije" gostuje uspešna modna dizajnerka iz Niša Nevena Kragić. Svoju kolekciju jesen-zima 2018/19 je sa velikim uspehom predstavila na „Modnoj nedelji" u Vankuveru, a potom i u najprestižnijem modnom časopisu  „Vog". Zabeležila Slađana Savić.
U delu emisije pod nazivom „Top potop" poznati sastavljaju liste na razne teme koje biraju sami. Košarkašica Vladinka Erak je odlučila da nam otkrije spisak omiljenih stvari. Pripremila Ljiljana Obradović.
„Kvaka 202" donosi duhovite komentare o našim trenutno najvećim neprijateljima, bašibozlucima i ljudskom telu u funkciji police. Autor Dragutin Rokvić.
Kako doživljavamo dostojanstvo, zašto ga mešamo sa nadmenošću i da li više nadmenosti znači manje dostojanstva, čućete u „Modi 202" koju priprema Olivera Perić.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи