Širom zatvorenih očiju - Samo srcem se dobro vidi

Idila; Livadska rosa iz Gruže ili priča o Dobrici Eriću; Mir; Vernost tradiciji; Uroš Predić, mada nagrađen Nagradom barona Grundla i drugim priznanjima, čovek kojem je naručeno da uradi 13 kompozicija u dvorani Gornjeg doma novog Parlamenta u Beču, odrekao se svega i vratio mirnom životu sa porodicom u svom rodnom selu Orlovatu, u Banatu; Neven; Karanfil; Vezena jabuka; Sreća; Džek Nikolson pre pet dana je napunio 81-nu godinu...

PREMIJERA: Dado Topić „Hladne su mi ruke”!
Muzika, tekst i aranžman: KORNELIJE KOVAČ!
Dvojica meni dragih ljudi i prijatelja Dado Topić i Kornelije Kovač stvorili su još jedan poklon svima nama koji volimo dobre tekstove, muziku, aranžmane i glasove.

Kada bih parafrazirao Antoana Sent Egziperia; onda bih mogao da poučen „Malim princom”; izgovorim upravo ovako kako ću to i da učinim!

„Molim decu da mi oproste što ovu emisiju posvećujem odraslim osobama. Odrasle osobe mogu da razumeju sve - čak i knjige za decu. Potrebno je da ih neko uteši."
Ukoliko sve ovo nije dovoljno, onda ovu emisiju posvećujem deci koja su nekada bila ta odrasla osoba. Sve su odrasle osobe nekada bile deca - ali se malo njih toga seća. Ispravljam dakle svoju posvetu - odraslim osobama kada smo bili mala deca. 

Slušajte nas na FM: 104,0 MHz i preko Interneta.

https://rtsplaneta.rs/linear/16091

Kontakt: ++381 11 3249 202 * SMS: +381 64 0 202 200*
Mejl: program202@gmail.com

Produkcija: Draško Šarić
Izbor muzike: Nenad Kuzmić
Autor, domaćin i voditelj: Luka Mijatović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво