Ustanak

Neka ovo jutro bude kao u pesmi i promeni sve.

Kako događaji pred nama kreiraju život običnog čoveka? U našem društvu, uz muziku koja će vam olakšati ustajanje i prve obaveze, jutro će biti prijatnije a dan uspešnije isplaniran.

Crtica 202 ovog jutra glasno razmišlja o efektima raznih akcija kojima nam se ukazuje na određene probleme.

Slušaćete i rezultate naših sportista i klubova u takmičenjima koje je pratila naša Biljana Šujdović.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo prelistati umesto vas.

U rubrici „Mnogo smo najjači" govori Marija Petković, jedna od retkih žena koja je trenirala boks, savate i kik boks. Sada je trener i kaže da je iz svakog sporta izvukla ono najlepše i najbolje. Sa njom je razgovarala Vanja Savić.

Glasnik 202, Branislav Trajković, obilaziće Beograd. Posebnu pažnju usmeriće na saobraćajne gužve. U narednih mesec dana vladaće saobraćajni kolaps tokom jutarnjeg i popodnevnog špica, ali i van njega, na delu autoputa od Gazele prema Autokomandi, pa i dalje ka petlji „Lasta”. Do kada traju radovi?

Minival ili - grafiti preneće vaše vedre ali i opore misli iz emisije „Oblak u bermudama”. Izabrao Darko Kocjan.

Zoran i Sandra, naši slušaoci pitali su nas da li nezaposlena lica imaju pravo na novčanu naknadu od Nacionalne službe zapošljavanja i pod kojim uslovima se to pravo uopšte može ostvariti. Odgovor ćemo čuti u rubrici „Slušaoci reporteri” od Slađane Savić.

Za sam kraj emisije odabrali smo jedan Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво