Kako da ne

Nova emisija Radio Beograda 202 koju realizuju vernici u dobru zabavu i nove ideje.

Trudićemo se da vas svake nedelje od 20 do 22 časa zadržimo na talasima Dvestadvojke - debatovaćemo na najrazličitije teme, razgovaraćemo sa gostima, uputićemo vas na zanimljive događaje, a na neke od njih ćemo vas i poslati!
Okosnica emisije je „Debata” u kojoj ćemo razmeniti mišljenja na svakodnevne teme i dileme. Ove nedelje, pričamo o prednostima i manama života mladih u većim i manjim mestima. Svoj stav na temu debate daće i mudrac Rajko, Dalaj Lama redakcije, koja se sastaje u čuvenoj „staklenoj” kancelariji, a koju on često posećuje i oplemeni svojim pogledima koji su vanvremenski. Pozivamo i vas da nam kažete svoje viđenje života u manjim ili većim mestima, u zavisnosti od sopsvenog stava ili iskustva.
„Gosti vredni pažnje” ove nedelje biće momci iz benda Hadži prodane duše. Sa Vojislavom Lazićem i Milanom Jevtovićem pričamo o njihovom novom albumu i daljim planovima.
Svake nedelje ćemo se baviti i time „Šta kaže mreža”, gde ćemo prenositi i komentarisati aktuelnosti u veb svetu i aj-ti inovacijama. Čućete koliko vremena dnevno provodimo na Internetu posredstvom mobilnog telefona, koliko bi Fejsbuk koštao korisnike mesečno da nema reklama, a biće tu i nekoliko duhovitih tvitova.
Pričom vas vodimo i kroz mnoge aktuelne svirke, koncerte i druge kulturne događaje. Pažljivo nas osluškujte jer će biti i poklona

Na večernju sedeljku pozivaju vas Ksenija Radović i Branislav Trajković.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи