Prosto k'o pasulj

Bliži se Međunarodni praznik rada. Za mnoge će jedina obaveza biti da naprave roštilj. Otkrićemo vam nekoliko trikova, kako bi vaš roštilj bio najukusniji.

Proleće je već uhvatilo zalet tako da liči na leto, te mnogi već sada razmišljaju kuda će na letovanje. Ukoliko još niste skupili dovoljno novca za letnji odmor, pokušaćemo da vam pomognemo da napunite novčanik.

Pripreme za leto ne odnose se samo na novac i traženje najbolje destinacije. Na plaži treba izgledati lepo, a ovo vreme je idealno za doterivanje linije, posebno za sve koji su nakon zime i praznika nabacili neki kilogram viška. Počnite sa vežbanjem od ponedeljka, a mi vam dajemo savet kako da istrajete u tome i ostvarite svoj cilj.

Mnogi narodi će u subotu obeležiti Dan čaja, a ako volite da se „pravite Englezi", pa da uživate u „čaju u 5", ispričaćemo vam kako da pravilno pripremite najbolji čaj u kojem će uživati i oni koji nisu bolesni. Biće reči i o tome šta uraditi sa preostilim kesicama čaja.

Izabrati pravi, prirodni med je umetnost, ali i pokazatelj koliko poznajete ovu oblast. Ako ste do sada nailazili na pogrešne tegle, poslušajte u našoj emisiji kako da izaberete pravi med, koji će vam zasladiti dan, ali i pomoći u očuvanju zdravlja.

O ovim i mnogim drugim temema, pričamo u današnjoj emisiji, ali i čitamo vaše komentare i predloge. Pridružite nam se na našim društvenim mrežama. Učestvujte u emisiji i putem SMS komentara - 064/0202 200. Učinimo zajedno da nam svakodnevne stvari budu - Proste k'o pasulj.

Voditelj: Branislav Trajković

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи