Ustanak

Priče za osmeh novom danu i muzika za - sve.

Početak radne nedelje donosi nam nove izazove koje ćete lakše prevazići u našem društvu. Mi vam prenosimo najave meteorologa, bioprognozu, stanje na putevima, srednji kurs evra i ostale bitne informacije.

U Crtici komentarišemo stvarnost i očekujemo vaše komentare koji su uvek dragoceni dodatak tekstu koji objavljujemo na početku emisije.

„Stop teleks" sa aktuelnim vestima je u tri minuta do punog sata. Prelistavaćemo i naslovne strane današnje domaće štampe, a u blok servisnih informacija u svakom satu uvrstili smo ono što je važno za građane kada je reč o nestancima struje, vode, izmenama u saobraćaju i drugim bitnim stvarima. Putovaćemo pričom širom Srbije najavljujući aktuelna dešavanja u lokalnim sredinama.

Tu su i sportske informacije uz pregled najvažnijih rezultata naših sportista. Priprema mr Biljana Šujdović.

Prenosimo vam i duhovite misli slušalaca emisije „Oblak u bermudama" Darka Kocjana.

Rubrika „Slušaoci reporteri" pronalazi odgovor na pitanje slušalaca iz Niša koji su imali problem sa reklamacijom sportske obuće pa iz tog razloga Marina Zec i Jasmina Đekić, naše novinarke, istražuju kako ostvariti potrošačko pravo na reklamaciju.

Glasnik 202 biće Sara Ivković, bibliotekarka koja će nam predstaviti program obeležavanja Svetskog dana knjige u Beogradu i akciju „Svi smo u biblioteci". Saznajte koje će to poznate ličnosti biti bibliotekari.

Na kraju emisije „Vic na blic".

Ako želite da nam javite neku novost iz svog kraja a koja bi mogla da bude zanimljiva svim slušaocima, javite nam - telefonom 011/3249-202, ili na SMS 064-0202- 200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво