Ustanak

Budimo se uz vedrinu kojom ćemo prkositi brigama.

Crtica 202 ukazuje na trenutak naše stvarnosti koji može, a ne mora, da promeni svest pojedinaca.

Sportske vesti ovoga jutra pripremiće mr Biljana Šujdović.

Saznaćemo i kakvo nas vreme očekuje, kako izgleda kursna lista, kakva je bioprognoza za danas ali i da li negde ima problema u obavljanju saobraćaja.

Minival ili - grafiti „Dobro jutro" preneće vaše duhovite misli koje su neki već čuli u emisiji „Oblak u bermudama". Priredio Darko Kocjan.

Tu su najnovije vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti zanimljive naslove.

Raspitaćemo se i o kulturnim dešavanjima u Srbiji a na tren ćemo zaploviti morem Budvanske rivijere. Čućemo Mladena Franovića, direktora Turističke organizacije Budva koji će nam najaviti „Karnevalske majske večeri".

U rubrici „Slušaoci reporteri" odgovorićemo na jedno od vaših pitanja. Dragana Milićević iz Zemuna nam piše: „Svima nama koji živimo u Prvomajskoj ulici i Ulici Milana Uzelca, računi za „Infostan" stigli su baš u danu kada ističe rok za ostvarivanje popusta. Oni koji su otišli odmah u banke i pošte ne bi li ispoštovali datum i uštedeli, nisu mogli da plate račun zbog prevelikih gužvi na šalterima. Da li će nam „Infostan" produžiti rok plaćanja, kako bi svi mi, redovne platiše komunalnih usluga, ostvarili pravo na popust.

Glasnik 202 biće Rade Marković, potpredsednik „Moto asocijacije Srbije" koja okuplja 36 moto klubova ljubitelja dvotočkaša. Saznaćemo detalje o tome kako sačuvati motocikliste na našim putevima, kako će izgledati ovogodišnja sezona i gde će sve biti organizovana kao i zašto je kaciga najvažniji deo opreme.

To nije sve, ima još...

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo. Objavićemo.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво