Ars, Artifex

Dobitnici godišnje nagrade grada Beograda iz oblasti umetnosti i kulture

Nagrada grada Beograda za 2017. uručena je laureatima u Skupštini grada. O značaju ovog priznanja, o profesionalnim dostignućima i ushićenjima, o vrednostima koje neguju i koliko im je važna ovakva potvrda da su na pravom putu, za Ars govore, dobtinik Nagrade grada Beograda za dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju grada Beograda, prof. dr Đorđe Trifunović, koji je svoj profesionalni život posvetio istraživanju naše srednjevekovne književnosti i kulture i obrazovanju mladih u ovoj oblasti, kao i glumac Slobodan Stefanović, dobitnik Nagrade grada Beograda za pozorišno stvaralaštvo. Sa njima je razgovarala Jelena Knežević, koja je i voditelj današnje emisije.
U emisiju ćemo najaviti i Gala koncert koji će povodom 60. rođendana Radio Beograda 2 biti održan u subotu na Kolarcu, a na kome će kao specijalni gost nastupiti slavni srpski bariton i velika svetska operska zvezda Željko Lučić, solista Metropolitena, londonske Kraljevske i Bečke državne opere.
Ars, Artifex Ars, Artifex

Autor:
Београд 202

Ars, artifex најављује, прати, коментарише ars/уметност и artifex/уметника. Брзо, кратко, критички - да будете у току. Емисију уређује Александра Гловацки. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво