Indeks

Međunarodni dani humanistike, obrazovne i volonterske inicijative

Obrazovna platforma „Učenje na daljinu” okupila je najeminintetnije predavače koji će na savremen, digitalizovani način, pomagati učenicima da savlađuju gradivo, polažu prijemne ispite i uče muziku.

Platforma je intuitivna i laka za korišćenje, dostupna sa kompjutera, tableta i telefona a svim kursevima je moguće pristupiti od 0 do 24 sata. U razgovoru sa osnivačem i direktorom ove obrazovne platforme Zoranom Jakovljevićem razgovaramo o potencijalima učenja na daljinu u obrazovnom sistemu Republike Srbije i osvrćemo se na trenutnu ponudu podrške formalnom obrazovanju, na ovaj način.

U Domu Omladine Beograda 18. aprila se održava Widen Your World, događaj namenjen studentima koji ovo leto žele da provedu volontirajući na nekom od AIESEC projekata u inostranstvu. Prisutni će biti studenti koji su nedavno prošli kroz ovo iskustvo, kao i ljudi koji su ranijih godina prošli kroz program Global Volunteer, o čemu razgovaramo sa Marinom Glavič.

U Kulturnom centru Baraka počinje sezona razgovora o udruženim studentskim inicijativama koje će, kroz zajedničko propitivanje i koordinaciju, naredne godine realizovati prve Međunarodne dane humanistike u Beogradu, simultano sa brojnim gradovima u regionu i Evropi.

Kroz emisiju vodi Petar Protić.

Индекс Индекс

Autor:
Београд 202

''Индекс'' је динамична студентска емисија коју реализују најмлађи новинари Двестадвојке. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво