Svaštara

Prva Noćna trka na Aerodromu „Nikola Tesla” u 202 povoda

Aktivnosti Beogradskog maratona su sve brojnije. Uveliko traju pripreme za 31. izdanje maratona, a u međuvremenu je postignut dogovor o još jednom zanimljivom događaju. Beogradski aerodrom će 3. juna biti domaćin prve Noćne trke na pet kilometara „BEG 5k Runway”. O tome će sa direktorom „Beogradskog maratona” Dejanom Nikolićem razgovarati Dejan Bulajić.
Iz Požarevca stiže poziv na Međunarodni uskršnji etno festival, koji će biti održan 9. aprila u porti manastira Sestroljin u Poljani. Manifestacija čuva tradiciju i običaje tog kraja i predstavlja turističke vrednosti Požarevca. Pripremljen je bogat kulturno-umetnički program, a takmičari će se nadmetati u kategorijama za najlepši štand, najoriginalnije jelo, najlepše ukrašeno i najjače jaje.
U rubrici „Mnogo smo najjači” gostuje Čaba Silađi. Podeliće sa nama sećanja na početak svoje karijere i otkriti zašto je sa vaterpola prešao na plivanje. Prisetiće se svoje uspešne juniorske karijere i prve seniorske medalje koju je osvojio je na Evropskom prvenstvu u Istanbulu. Pripremila Vanja Savić.
Kada ste poslednji put nekome kupili poklon? Da li će on biti sentimentalan ili skup, izbor je uvek naš. Oni koji su odrastali uz strip „Alan Ford”, znaju da je i prazna kutija dobar poklon, zato što dobitnik zamišlja šta je sve moglo da bude u njoj. Kako se moderan svet odnosi prema poklonima, saznajte u radio kolumni „Veliki bljak” autora Miodraga Stošića.
Svečana praznična trpeza je uvek izazov, čak i za one koji vode računa o ishrani, a posebno za ljude koji imaju zdravstvene probleme. Previše hrane može da optereti želudac, uspori nas, ponekad izazove i ozbiljnije posledice. U vreme Uskrsa uglavnom pojedemo više jaja nego obično. Koja količina je bezopasna i zašto ne treba preterivati, čućete od Milene Milićević u rubrici „Da si živ i zdrav”.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво