Svaštara

Grejs Džons dolazi na EXIT

Supermodel i filmska zvezda nastupiće na Glavnoj bini novosadskog festivala u okviru turneje na koju kreće posle premijere filma „Grace Jones: Bloodlight & Bami”. Časopis „Vogue” ju je proglasio ultimativnom modnom muzom, a „Rolling Stone” za neodoljivu umetnicu i simbol. Ovogodišnji EXIT će od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi ugostiti još mnogo poznatih imena iz sveta muzike, koja će nam u „202 povoda" otkriti Julia Mitrović.
Milica Đilas će vas upoznati sa sadržajem Uskršnjeg bazara umetničkih rukotvorina, koji će biti održan 2. aprila ispred Ustanove kulture „Vuk Karadžić". Manifestacija ima humanitarni karakter, a posetioci će uživati u bogatom zabavnom programu i farbanju jaja.
U rubrici „Mnogo smo najjači" gostuje Livius Bunda, majstor sedmog dana i višestruki šampion u katama. Bio je selektor nekoliko reprezentacija i stručni savetnik u više zemalja. Osvojio je brojne medalje, a otkriće nam šta je presudno uticalo na njegovu sportsku karijeru. Pripremila Vanja Savić.
Sizif je valjao kamen za koji postoji sumnja da je trebalo da posluži za izradu spomenika. Nije daleko dogurao, ali je uspeo da u paketu sa kamenom postane spomenik ljudske uzaludnosti. Spomenici su stari verovatno koliko i svet, a čini se da svako želi svoj. Da li je danas rešenje u spomeniku na kojem će se lik smenjivati kao na bilbordu, odnosno „kako vetar duva", saznaćete u radio kolumni „Veliki bljak" autora Miodraga Stošića.
Većina nas vodi računa o koži lica u želji da ona pre svega bude zdrava. Brojne tretmane i preparate koristimo i u nameri da što duže ostanemo zategnuti i mladoliki. Kako u tome pomaže maska od semenki lana, čućete od Milene Milićević u rubrici „Da si živ i zdrav". Kozmetičari tvrde da je za sve tipove kože i da ćete izgledati odlično posle samo dvanaest tretmana. 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво