Odmor subotom na 202 načina

Opraštajući se od Baba Marte ulazimo u još jedan dan proleća uz Lazarevu subotu i put nas vodi do Krupnja gde će nas dočekati Aleksandar Petrović, direktor Turističke organizacije opštine Krupanj.

Opština Kovin se nalazi u Vojvodini i spada u južnobanatski okrug. U prilogu koji je pripremila koleginica Milica Đilas, saznaćemo još mnogo zanimljivih detalja o Kovinu od Divne Kirilov, direktorke Turističke organizacije ove opštine. Ukoliko volite vodu mi vam danas preporučujemo jedan sport koji će vam omogućiti da uživate u prirodnom okruženju i vodi. Reč je o veslanju, a sagovornik naše Marine Zec je Dušan Kovačević, trener veslačkog kluba Crvena zvezda. Svako od nas ima svoj način odmora nakon burnog dana, a kako se odmara Katarina Jonev, konsultant i analitičar za politike sajber bezbednosti, saznaćete u prilogu Vanje Savić. Ako ste pomislili da je to sve, ne, tek smo na pola puta zato se udobno smestite jer slušamo i prilog o crtanju murala. Sagovornik koleginice Krune Pintarić je Andrej Josifovski - Pijanista, Diplomirani inženjer arhitekture, asistent na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Ukoliko šetate Kalemegdanom imaćete priliku da vidite vitezove i uživate u „Vitez Festu", a šta nas sve tamo očekuje, saznaćemo od Zorana Mrđenovića. Takmičenje koje se organizuje u znak sećanja na 16 poginulih radnika RTS-a i sve žrtve bombardovanja Srbije 1999. godine „Igrajmo za 16" organizovano je i ove godine. Stiglo se do polufinalnih utakmica koje su na programu danas, dok je finale zakazano za nedelju 1. april. Nešto više o samom takmičenju čućemo od Duška Radića iz organizacionog odbora turnira. Ukoliko vi imate predlog za odmor, zanimljiv hobi ili sport, javite nam na 064-0-202-200, ili nam pišite na program202@gmail.com.

Voditelj: Vanja Savić

Одмор суботом на 202 начина Одмор суботом на 202 начина

Autor:
Београд 202

Одмор викендом може да се проведе на најмање 202 начина. Ми вам помажемо у томе препоручујући актуелне догађаје. Mеста која су идеална за провод током викенда, поред водитеља, препоручују сами учесници предстојећих манифестација, слушаоци и познате личности. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара