Svaštara

Video tehnologija kao pomoć sudijama na predstojećem Mundijalu u 202 povoda

Sistem je od ove sezone ušao u upotrebu u italijanskom i nemačkom šampionatu. Popularni VAR bi greške arbitara na Svetskom prvenstvu trebalo da svede na minimum, ali ta odluka Svetske kuće fudbala nije naišla na opšte odobravanje. Da li ova novina donosi više štete ili koristi fudbalu, čućete od Dejana Nedića, prvog čoveka beogradske sudijske organizacije. S obzirom da je naš gost veliki zaljubljenik u muziku i ima iskustva i kao direktor jedne srednje škole, biće još zanimljivih tema u razgovoru koji će voditi Milovan Vukićević.
Milica Đilas će proveriti kakva je situacija u Dnevnom boravku za decu i mlade sa problemima u ponašanju. Iako je 2014. godine ispunio propisane standarde i postao socijalna usluga licencirana od strane nadležnog ministarstva, preti mu zatvaranje zbog nedostatka novca.
Iz Novog Sada stiže priča o aktivnostima Centra za prevenciju i odvikavanje od patološkog kockanja. Ustanova pod nazivom „Život nije igra" zavisnicima i njihovim porodicama obezbeđuje besplatno telefonsko savetovanje u vezi otkrivanja, prepoznavanja i lečenja tog poroka.
U delu emisije pod nazivom „Gospodo, ambasador Srbije", predstaviće se Aleksandar Neškov, prvak baleta iz Atine sa bogatom međunarodnom karijerom. Član je Grčke nacionalne opere i baleta kao prvak, balet majstor, asistent koreografa i predavač u Državnoj baletskoj školi. Neškov je dobitnik priznanja ovogodišnjeg „Beogradskog festivala igre".
Jesu li i zašto opasne igre sa žutim patkama i marksisti koji su preko noći počeli da trepću i menjaju boje, čućete od autora rubrike „Kvaka 202" Dragutina Rokvića.
„Top potop" donosi priče poznatih koji sastavljaju liste na razne teme koje biraju sami. Danas to čini Zoran Dašić Daša, muzičar, kompozitor i tekstopisac. Otkriće nam uz koju muziku je odrastao i koje pesme su uticale na nastanak grupa „Legende”. Pripremila Ljiljana Obradović.
Da li je tajna onoliko čvrsta koliki je strah od njenog otkrivanja ili je jači izazov da vidimo šta je sa druge strane ogledala, čućete od Olivere Perić u „Modi 202". 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи