Vizija

„Kontakt“ konferencija

Da li festivali mogu biti samoodrživi? Koja je budućnost nezavisnog izdavaštva i da li su mladim muzičarima neophodni menadžeri ili sami mogu da vode posao? Koja je uloga novinarstva u svemu tome? Ova pitanja postavljena su na drugoj „KONTAKT" konfereciji održanoj u Beogradu u novonastalom Kulturnom krugu u Cetinjskoj ulici.

Konferencija je proizašla iz potrebe umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti. U okviru programa organizovana su predavanja, panel diskusije, ali i koncerti. Inicijativa je proizašla iz razloga nepostojanja jasne infrastrukture u muzičkom biznisu i potrebe brisanja kulturnih granica. Srbija inače, poslednjih godina ulaže u festivalski i kulturni turizam, ali i dalje ne postoji jasna politika na ovom polju, već se sve bazira na pojedinačnim inicijativama. Rezultate i inicijative sa konferencije prenosi Marina Zec.

Emisiju uređuje i vodi mr Ljubica Krminac.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара