Ustanak

Novo prolećno jutro uz sneg, a sa njim i jutarnji program Beograda 202.

Dobro jutro. Uz „Baba-martu” koja ne odustaje, skrećemo pažnju na informacije koje vam mogu biti od značaja ovog jutra. Pre svega, na izveštaj iz Auto-moto saveza i prognozu vremena. Tu su i nove vesti, servisne informacije, novi kurs dinara i izbor naslova iz dnevne štampe. Sportske vesti ovog jutra za vas priprema Vanja Savić.

Pauza je u fudbalskom šampionatu. Reprezentativci su na okupu, a mi se prisećamo nekada veoma popularnog fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca, Jovana Aćimovića. Penzionerski dani mu pružaju priliku da se prepusti sećanjima, a u njima često zatiče mesta koja je podelio sa Dejanom Bulajićem za „Mnogo smo najjači".

Među rubrikama je i „Kvaka 202” Dragutina Rokvića koji, kao i obično, posmatra dešavanja u sve neobičnijem svetu oko nas.

Da bi jutro bilo uspešno, potrebna je doza smeha našte srca. Za to se postarao Darko Kocjan u rubrici „Dobro jutro”, a tu je i Vic na blic.

Bavimo se i pitanjima slušalaca-reportera. Uroš Stamenković iz Niša nam je pisao o tome da u njegovom gradu gotovo nijedno "solarno drvo" ne radi, a ima ih sedam. Kablovi za napajanje mobilnih aparata presečeni su odmah nakon postavljanja. Da li će nadležni to popraviti i kada? Odgovor je potražila Slađana Savić.

Od našeg glasnika saznajemo u kojoj meri taksisti poštuju propise i koliko ih često inspektori kontrolišu. Sekretarijat za inspekcijske poslove preporučuje korisnicima da se informišu i izbegnu "divlje" taksi vozače. O detaljima vas informiše Petar Protić.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji nam možete poslati SMS. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво