Svaštara

RTS Planeta - novo medijsko nebo RTS-a

RTS PLANETA je multimedijalna internet platforma RTS-a, koja na do sada najsveobuhvatniji način predstavlja kompleksan produkcijski kapacitet medijskog javnog servisa: od aktuelnih programaskih sadržaja do bogate radio-televizijske arhive - jedne od najobimnijih u regionu. Prvi put je svuda u svetu moguće uživo ili odloženo do 72 sata, pratiti sve RTS-ove programe - 4 radijska i 11 televizijskih. Mogućnosti RTS PLANETE u današnjoj emisiji će predstaviti doc. dr Tatjana Ćitić, pomoćnica izvršnog direktora Sektora za razvoj i nove poslove RTS-a i Milica Kuburović, pomoćnica direktora Radio Beograda i koordinatorka RTS Planete za Radio. Razgovor vodi mr Ljubica Krminac.

„Bebi kutak” namenjen roditeljima, otvoren je u prostorijama Opštine Savski venac. Neiskorišćeni prostor pretvoren je u kutak za bebe, što mnogo znači i deci i roditeljima, a pritom nije predstavljao veliko ulaganje. Šta se nalazi u sklopu ovog novog kutka, kako izgleda i gde se tačno nalazi, saznaćemo od naše reporterke Milice Đilas.

Sigurno imate makar jednog prijatelja kome se poveravate i delite sa njim gotovo svaki detalj iz svog života. Ipak, svako od nas ima ono nešto što čuva samo za sebe. Ili, za svoj dnevnik. Možda vam zapisivanje onoga što živite i mislite zvuči glupo i detinjasto, ali iznenadili biste se kada bi vam svi oni koji poseduju dnevnik, to i otkrili. Zašto je pisanje dnevnika dobar način da nešto dobro učinimo za svoje zdravlje, reći će nam Vesna Parezanović Aleksić u rubrici „Da si živ i zdrav".

Pauza je u fudbalskom šampionatu. Reprezentativci su na okupu, a mi se prisećamo nekada veoma popularnog fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca, Jovana Aćimovića. Penzionerski dani mu pružaju priliku da se prepusti sećanjima, a u njima često zatiče mesta koja je podelio sa Dejanom Bulajićem za „Mnogo smo najjači".

Nove teme i novi događaji u novom izdanju satirične rubrike „Kvaka", kolege Dragutina Rokvića.

Nil Donald Volš autor je niza knjiga o praktičnoj duhovnosti, uključujući i seriju knjiga pod naslovom „Razgovori s Bogom”, koja je prodata u milionima primeraka širom sveta. Poslednjeg dana marta meseca, seminar „Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas" održaće u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu, a ovaj događaj će najaviti PR Saša Simović.

Kroz emisiju vas vodi Dušica Mijatović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи