Ustanak

Već smo na polovini radne nedelje!

Dobro jutro! Dobrodošli u prvo prolećno jutro - ako baš i ne liči na prolećno, pokušaćemo da atmosfera bude u znaku sa kalendarskim dobom, a iz Hidrometeorološkog zavoda ćemo saznati kakvo nas to vreme očekuje danas.
Crtica 202 najavljuje jutro komentarišući ono šta nam se dešava - neadekvatno korišćenje tehnologije od strane pojedinaca u trećem životnom dobu!
Pripremamo prognozu vremena i bioprognozu kao i izveštaj o stanju na putevima.
Kao i uvek, pred vama su i nove informacije iz sveta sporta koje priprema Vanja Savić.
Rano izjutra listamo dnevnu štampu i izdvajamo zanimljive naslove i članke, uz nove vesti i servisne informacije, kao i obaveštavanje o aktuelnom kursu dinara.
Bavimo se vašim pitanjima u rubrici „Slušaoci reporteri". Ovoga puta, šta se dešava kada baterija na laptopu brzo počne da gubi svoju funkciju, a onda saznate od prodavca da je na nju garancija samo šest meseci, iako na garantnom listu piše da je period popravke dve godine! Odgovor ćemo čuti od koleginice Slađane Savić.
Glasnik je ovog jutra Milica Đilas koja će nam nešto više reći o početku akcije prikupljanja novca od naplate parkiranja sa posebno obeleženih parking mesta ispred porodilišta u Beogradu, za nabavku neophodne opreme za potrebe tih ustanova.
Ana Ivanović je nedavno dobila bebu. Da li je to prvi pokazatelj da građani podržavaju populacionu politiku države ili tek slučajnost? A dokaz da nije lako promeniti se je i lider jedne stranke koja je loše prošla na izborima. On je bio na ivici da podnese ostavku ali su članovi stranke bili na sreću blizu pa su ga sprečili u tome. Kvaku u fenomenima oko nas i danas traži naš kolega Dragutin Rokvić.
Čućete i novo izdanje rubrike Darka Kocjana „Dobro jutro” kao i Vic na blic.
To naravno, nije sve.
Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji možete pisati po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се