Ustanak

U susret prvom prolećnom danu, vedro jutro na Dvestadvojci!

U osvit novog dana pripremamo za vas sve ono što vam može buđenje učiniti lepšim. To su, najpre, muzika za razmrdavanje i raspoložena ekipa koja vam donosi informacije što olakšavaju život.

Danas nam stiže proleće. Prognoza vremena je, doduše, zimska, ali to je uobičajeno za „Baba-martu”. Ove sedmice očekuje nas hladno vreme sa snegom, pa zbog toga posebno skrećemo pažnju na stanje na putevima, bioprognozu kao i hidrološku prognozu.

Sportske vesti ovog jutra priprema Vanja Savić.
A kad smo već kod sporta, za Beograd 202 govori Davor Štefanek, rvač i predsednik Sportskog saveza Srbije. Kaže da je ostvario sve svoje snove, osim jednog koji će nam otkriti u rubrici „Mnogo smo najjači". Zabeležila mr Biljana Šujdović.

I ovog jutra listamo domaću štampu i biramo zanimljive naslove. Donosimo vam nove vesti i servisne informacije, kao i novi kurs dinara.

Zašto je bolje da nam u kritičnim situacijama pomaže lekar sa nižim rejtingom, gde je lošije - u obrazovanju ili u građevinarstvu, u kakvoj su vezi ulična dekoracija i automobiske gume, čućete od Dragutina Rokvića u satiričnoj rubrici „Kvaka".

Bavimo se i pitanjima slušalaca reportera, a ta pitanja se vrlo često odnose na plaćanje Infostana. Naš slušalac Željko sa Novog Beograda kaže - na spisku stanara koji je poslednji predat radi obračuna Infostana, bilo nas je 39, sada na računu stoji 34. Kako proveriti spisak i utvrditi stvarno stanje, radi pravilnog obračuna? Odgovor je pripremila Slađana Savić.

Pošto proleće stiže uprkos niskim temperaturama, pozabavićemo se i temama tipičnim za ovo godišnje doba. Kada je i kako najpoželjnije rekreirati se, šta jesti, zašto šetnje pomažu u otklanjanju stresa i poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja, zbog čega smo često bolesni u proleće, a raspoloženje nam varira? O ovome razgovaramo sa Vladimirom Todorovićem koji je naš Glasnik ovog jutra.

Bez smeha jutro ne može biti uspešno, zato emitujemo rubriku Darka Kocjana „Dobro jutro" kao i Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji nam možete poslati SMS. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара