Svaštara

Ivan Lakićević, prvotimac FK Vojvodina, gostuje u „202 povoda“

Jedan od najboljih desnih bekova u Srbiji na treninge iz Beograda putuje autobusom do Novog Sada. Mnogi će reći da Ivan ruši sve predrasude o fudbalerima. Veliki je ljubitelj rok muzike i redovan posetilac pozorišnih predstava. Povremeno u neki od teatara povede i prijatelje iz sveta fudbala. Na njegovu inicijativu koju je podržao trener Ilija Stolica, ceo tim Vojvodine će ovih dana uživati u Molijerovom „Tartifu". Šta ga je inspirisalo na tu ideju i kakve rakcije očekuje, otkriće u razgovoru sa Milovanom Vukićevićem.
Sa nama će biti još jedan sjajan sportista: Davor Štefanek, rvač i predsednik Sportskog saveza Srbije. Karijeru je počeo u rodnoj Subotici, borio se za Partizan u Kupu evropskih šampiona. Tada je osvojio najjače klupsko takmičenje na Starom kontinentu i proglašen je za najboljeg takmičara. Kaže da je ostvario sve svoje snove, osim jednog koji će nam otkriti u rubrici „Mnogo smo najjači". Zabeležila mr Biljana Šujdović.
Marina Zec će vas upoznati sa Festivalom „Spring To Life" koji će biti održan 4. aprila u Beogradu. Kroz cvetne instalacije, dekoracije i motive prirode, biće upriličene brojne radionice, nastupi bendova i horova, druženja sa piscima, sportistima i drugim poznatim ličnostima. Posetioci će moći da kupe suvenire, rukotvorine, cveće i slatkiše, a poseban program je pripremljen za najmlađe.
Kriminal, korupcija i pljačka su reči koje po upotrebi danas nadmašuju čak i psovke. Čovek koga svakoga dana viđamo u medijima, nedavno je postao meta pljačkaša i javnost ne zna kako da mu pomogne. Možda da šaljemo humanitarne SMS poruke ili napravimo rijaliti šou „Pljačka veka”, nadajući se da će se lopovi sami prijaviti? O fenomenu kriminala u svojoj autorskoj radio kolumni „Veliki bljak" govori Miodrag Stošić.
Istraživanja poslednjih godina potvrđuju da kokos lekovito deluje na ljudski organizam. Između ostalog, povoljno utiče na krvni pritisak i nivo holesterola. Šta još od zdravstvenih problema može da reši kokosovo ulje, čućete od Milene Milićević u rubrici „Da si živ i zdrav". 

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво