Porodična sastajanja - uvek nedeljom

U ovim nepredvidivim vremenima, kada i meteorološke prilike osciliraju iz plusa u minus, lepo je znati da je nešto izvesno: da vas čekamo svake nedelje tačno u podne u emisiji Porodična sastajanja.

Kako bismo uživali u zajedničkom druženju maksimalno opušteni, prvo ćemo nešto da skuvamo, to jest da vam predložimo recept za nedeljni ručak. Sa ovim retko možete pogrešiti: biftek sa salatom i to po receptu Vladimira Kuzmanovića, direktora mlađih reprezentativnih selekcija u Košarkaškom savezu Srbije. Nedeljni ručak nije nedeljni ručak bez dezerta, a Vladimir i za poslasticu ima dobar predlog.

Stiže proleće za manje od nedelju dana i tada će se na ulicima šareniti baletanke. Zato vam ovu obuću predstavljamo u rubrici Lična karta.

Mirka Milosavljević je matičarka u svrljiškim selima. Matičarka meštanima donosi lekove, plaća račune za struju u pošti, recepte za lekove. Stiže do svake svoje kancelarije u četiri sela udaljena jedno od drugog po dvadesetak kilometara. Poslove matičara obavlja za žitelje 11 sela koja, kako kaže Mirka Milosavljević, većinom nemaju poštu ni ambulantu. Zbog svega navedenog ona je naš izbor za Lika nedelje.

U drugom satu emisije vas spremno čekamo da se igramo i zabavimo u kvizu Radio-genije. Računamo na vašu maštu i promućurnost. Svaki učesnik u kvizu dobija poklon, a ko tačno odgovori na naše pitanje i titulu Radio Genije, kao i plaketu.

Sa vama se danas sastaju Jelena Knežević i Miloš Popović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво