Super sport

Danas počinju polufinalne serije plej ofa ABA lige.

Crvena zvezda od 19 sati u prvoj utakmici dočekuje Mornar u hali Aleksandar Nikolić. U drugom polufinalu snage će odmeravati Budućnost i Cedevita, a prva utakmica se igra od 21 sat u Podgorici.

Ugostićemo Ljubinka Veselinovića, bivšeg boksera i predsednika skupštine Sportskog društva Radnički. Povod našeg razgovora je jubilej koji se blizi, a to je 100 godina od osnivanja društva. Kako je poznato društvo je bilo pred gašenjem, ali vanrednim naporima skoro svi dugovi su vraćeni, društvo ponovo "živi".

Dolaze nam i vaterpolistkinje Crvene zvezde, Dragana Ivković trener, bivši reprezetativac, Katarina Čegar trenutno najbolji bek u zemlji, ranije je igrala za reprezentaciju, Magdalena Maksimović igrač i bila je u mlađim kategorijama reprezentacije i Teodora Rudić, trenutno član reprezentacije koja ide u Barselonu. Iskoristićemo priliku da pričamo o turniru regionalne lige koji se igra sledećeg vikenda u Beogradu. Prvi se igrao u Zagrebu pre manje od mesec dana. Od naših ekipa učestvuju Crvena zvezda i Vojvodina. Osvrnućemo se i na veliki uspeh naše ženske vaterpolo reprezentacije, koja je kroz baraž izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Barseloni. Uspeh je utoliko značajniji, pošto će se po prvi put među najboljim reprezentacijama u Evropi naći zbog ostvarenih rezultata u kvalifikacijama.

Fudbaleri ovog vikenda igraju utakmice 28. kola Super lige Srbije. U nedelju se ponovo sastaju Mačva i Crvena zvezda. Da li nas očekuje još jedno iznenađenje, kao i u četvrtfinalu Kupa Srbije? Partizan, kao drugoplasirani na tabeli pokušaće da smanji razliku u odnosu na večitog rivala u duelu u kojem dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice.

Voditelj Vanja Savić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво