Svaštara

Nova Dvorana Doma sindikata počinje sa radom 27. aprila.

Svečano otvaranje će uveličati svetski poznati pijanista klasične i elektronske muzike Frančesko Tristano i Simfonijski orkestar RTS-a, na čelu sa maestrom Bojanom Suđićem. Posle detaljnog renoviranja u tom prostoru će ubuduće biti održavani festivali, konferencije, pozorišne i bioskopske predstave. O tome će u 202 povoda govoriti Igor Stanković, direktor Doma sindikata.

Najavićemo „Novosadski noćni bazar" koji nudi odličan provod za celu porodicu. Posetioce očekuju brojni delikatesi, umetnički i dizajnerski radovi, muzika i radionice za najmlađe. Manifestacija ima i humanitarni karakter. 

Ksenija Radović će nas upoznati sa novim namenama Busplus validatora. Osim očitavanja kartica, pomoću njih sada možemo da saznamo vremensku prognozu, a u planu su i druge korisne informacije za građane. 

U rubrici „Gospodo, ambasador Srbije" gostuje Desimir Miljić iz Sremske Mitrovice. Od detinjstva crta stripove, a poslednjih godina radi za prestižne francuske izdavače „Soleil" i „Del court". Slovi za jednog od najboljih u svojoj profesiji, a njegovi radovi su izloženi u luksuznim prostorima Pariza i Ruana. Pripremila Slađana Savić.

U delu emisije pod nazivom „Top potop" poznati sastavljaju liste na razne teme koje biraju sami. Naš kolega Željko Stefanović, novinar i voditelj Radio Beograda 1, otkriće nam šta su za njega omiljene stvari. Zabeležila Ljiljana Obradović.

Zašto je bolje da nam u kritičnim situacijama pomaže lekar sa nižim rejtingom, gde je gore, u obrazovanju ili građevinarstvu, u kakvoj su vezi ulična dekoracija i automobiske gume, čućete od Dragutina Rokvića, autora „Kvake 202".

Tema „Mode 202" biće radoholizam. Da li je to poremećaj, postoji li zavisnost od rada i kako tu pojavu tretiraju psiholozi, čućemo od Olivere Perić.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи