Ustanak

Dočekajte još jedan radni dan uz Beograd 202.

Stiže nam još jedan prolećni dan i u njemu mnogo važnih i interesantnih događaja na koje ćemo vam skrenuti pažnju. Pre svega vas obaveštavamo o onim stvarima koje olakšavaju život, a to su informacije o prognozi vremena, stanju na putevima, kursu dinara. Pripremamo i servisne vesti, izdvajamo naslove i članke iz dnevne štampe, kao i sportske vesti koje ovog jutra sprema mr Biljana Šujdović.

Legenda Partizana Ivan Ćurković će ostati upamćen kao sjajan golman, klupski funkcioner, predsednik srpskog Olimpijskog komiteta i kao čovek čiji ljudski i sportski autoritet nadmašuje mnoge. Vanja Savić vam otkriva neke od stranica njegovog života i karijere, u rubrici „Mnogo smo najjači".

U svojoj satiričnoj rubrici „Kvaka 202", Dragutin Rokvić posmatra različite događaje u sve neobičnijem svetu oko nas.

Bavimo se i pitanjima naših slušalaca reportera. Bojan Gočmanac iz Novog Sada kaže da živi u blizini osnovne škole i da je primetio da se kladionica otvorila nedaleko od ove ustanove. Da li se rade provere koliko su kockarnice i kladionice udaljene od škola? Odgovor je pripremila koleginica Slađana Savić.

Nismo zaboravili ni dnevnu dozu smeha koju vam donosimo u rubrici Darka Kocjana „Dobro jutro", a tu je i Vic na blic na kraju emisije.

Pre toga idemo na beogradsku kaldrmu. Manjak prostora za parkiranje automobila postao je veliki problem, pa su rekonstruisane četiri stanarske garaže na Novom Beogradu. Obezbeđeno je 100 parking mesta, po standardima koje imaju javne garaže, a nedavno je na Novom Beogradu uređena i stambena garaža kod „Centrotekstila" sa 70 parking mesta. Sa Novog Beograda nam se javlja glasnica Ksenija Radović.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji nam možete poslati SMS. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво