Ustanak

Na skoro pola sedmice i pola marta, jutro uz nas popunjeno je važnim temama, vedrom ekipom i muzikom!

Dok se rasanjujete i pripremate za novi dan, naše je da taj početak organizujemo uz informacije koje su vam važne, ali i da ulepšamo jutro muzikom i temama koje mame osmeh.

U Crtici beležimo razmišljanja o pomalo zaboravljenom načinu plaćanja, posredstvom čekova. Da li su platne kartice pravedno istisnule ove papirne formulare bez kamate? Kako jutro odmiče, prenosićemo vam najave meteorologa, aktuelne podatke o vremenu i stanju na putevima, srednji kurs evra i ostale važne informacije.

Pored najnovijih vesti i servisnih informacija koje ćete slušati u svakom satu, prelistavaćemo i naslovne strane današnje domaće štampe. Tu su i sportske informacije koje priprema novinarka mr Biljana Šujdović, uz pregled najvažnijih rezultata domaćih i inostranih sportista i klubova.

Za opuštenije teme zaduženi su „grafiti" koji mame vaš prvi jutarnji osmeh! Prenosimo duhovite misli slušalaca emisije „Oblak u bermudama" Darka Kocjana.

Da li vas drma „postizborna depresija"? Za vreme kampanje svi se osećamo kao najlepša devojka na maturskoj večeri. Ipak, sad kad se dim razišao i svi otišli kućama, nas niko ne zove niti kuca na vrata. Kako izaći iz postizborne depresije i kako se izboriti sa ostalim fenomenima današnjice, priča nam u rubrici „Kvaka 202" kolega Dragutin Rokvić.

Turistička organizacija Beograda i GSP i ove godine će organizovati besplatne ture razgledanja „Tramvaj zvani Beograd". O terminima, trasi ture i drugim detaljima pričaćemo sa Jelenom Stanković iz TOB.

Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249- 202, ili na SMS 064-0202- 200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи