Ustanak

Sačekajte novo svitanje uz jutarnji program Beograda 202

Uz poletnu muziku, obezbedili smo vam i važne informacije koje pomažu da se lakše izborimo sa svakodnevnim obavezama. Obaveštavamo vas o prognozi vremena i bioprognozi, a sa vama delimo i novosti iz Auto-moto saveza Srbije. Pripremamo aktuelne vesti, čitamo naslove i zanimljive tekstove iz domaće štampe, a tu su i servisne informacije kao i najnoviji kurs dinara.

Na početku druženja, tu su sportske vesti koje priprema Vanja Savić. Kad smo kod sporta, za naš radio govori Branislav Pokrajac, nekadašnji rukometni trener. Prisetiće se posebnih i važnih trenutaka u svojoj karijeri. Pripremio Dejan Bulajić.

U svojoj satiričnoj rubrici „Kvaka 202" Dragutin Rokvić primećuje: „Kad Papa Franja kaže da ne treba oštro suditi i da je možda i Juda u raju, tvrđi katolički krugovi smatraju da ima suviše blag odnos prema grešnicima... Bez obzira na veru, našem čoveku nije teško da prihvati da i takvi mogu dobiti nebesko priznanje...".

Naš slušalac Dejan Živanović pitao je zašto su poslednjih dana radijatori hladni. Da li to znači da je toplana odlučila da zbog nešto viših temperatura prekine grejanje? Bez obzira na vremensku prognozu, u martu ume da bude promenljivo, čak da se smenjuju sva godišnja doba u istom danu. Da li su nadležni razmišljali o tome kada su odlučili da nam ukinu grejanje? Ovim pitanjem bavila se Slađana Savić.

Da ne bismo pominjali samo probleme i različite razloge za brigu, spremamo vam dozu jutarnjeg smeha, pre svega u rubrici „Dobro jutro" Darka Kocjana, a tu je i Vic na blic.

Pred kraj emisije donosimo lepe vesti za vlasnike pasa i mačaka. Besplatni pregledi, vakcinacije, čipovanje pasa i mačaka trajaće do kraja godine u svim ambulantama „Veterine Beograd". Svako može da dođe u neku od ambulanti širom prestonice i čipuje ili steriliše ljubimca, bez obzira na kojoj gradskoj opštini je prijavljen. O detaljima će vas obavestiti direktor „Veterine Beograd" Budimir Grubić.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji nam možete poslati poruku. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи