Ustanak

Važne informacije, priče za osmeh novom danu i muzika za razbuđivanje.

Red kiše, red sunca - takva je meteorološka prognoza za mart. Mi vam prenosimo najave vremenskih prilika, bioprognozu, stanje na putevima, srednji kurs evra i ostale važne informacije za početak i organizovanje dana. U Crtici beležimo razmišljanja o apsurdima birokratije kroz nekoliko primera koji imaju isto pitanje - mora li tako?

„Stop teleks" sa aktuelnim vestima su u tri minuta do punog sata, prelistavaćemo i naslovne strane današnje domaće štampe, a u blok servisnih informacija u svakom satu uvrstili smo ono što je važno za građane kada je reč o nestanku struje, vode, izmenama u saobraćaju i drugim stvarima bitnim za organizovanje dana. Putovaćemo pričom širom Srbije najavljujući aktuelna dešavanja u lokalnim sredinama. Tu su i sportske informacije uz pregled najvažnijih rezultata naših i inostranih sportista i klubova. Priprema ih mr Biljana Šujdović.
Za opuštenije teme zaduženi su "grafiti" koji mame vaš prvi jutarnji osmeh! Prenosimo duhovite misli slušalaca emisije „Oblak u bermudama" Darka Kocjana.

Kada imate neki problem, nedoumicu, nešto što sami ne možete da saznate ili rešite a tiče se ostvarivanja raznih prava i administrativnih poslova, Dvestadvojka je tu da pomogne! Stanovnici beogradske opštine Čukarica žale se na divlje deponije i gomile otpadaka koji plivaju Savom a na obali sačinjavaju ružna brda raznoraznog smeća. Ko je nadležan za to i zašto se stanje ne menja, odgovor je u rubrici „Slušaoci reporteri" koju priprema Jasmina Đekić.

O izgradnji nove međunarodne, međugradske i međumesne autobuske stanice u novobeogradskom Bloku 42, koja će umnogome rasteretiti centar Beograda, govoriće naša reporterka Milica Đilas.
Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011/3249-202, ili na SMS 064-0202- 200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво