Ustanak

Uživajte u poslednjem danu vikenda uz program našeg Radija

Nedelju ćemo upotpuniti dobrom muzikom i važnim informacijama koje sa vama delimo tokom ranih jutarnjih sati. Proleće - doleće, te smo već na početku marta meseca stigli do 20 stepeni u plusu, koliko nas danas očekuje. To sa sobom nosi lepe, ali i one manje lepe činjenice pa se detaljno bavimo prognozom vremena, hidrološkom prognozom, bioprognozom i svim sličnim saopštenjima koja vam mogu biti od koristi.

Sportske vesti priprema mr Biljana Šujdović koja vas obaveštava o novim rezultatima iz sveta domaćeg i inostranog grupnog i individualnog sporta.

Zajedno sa vama listamo dnevnu štampu i izdvajamo zanimljive naslove i tekstove, pripremamo servisne informacije i nove vesti.

U svojoj satiričnoj rubrici „Kvaka 202", Dragutin Rokvić, između ostalog, posmatra darivanje povodom 8. marta i kaže: „Osmi mart nije praznik devojaka, supruga, partnerki, ni partnera... Za tu priliku je namenjen Dan zaljubljenih... Naravno, kriza je, malo firmi će davati poklone, to još radi poneki preostali rudnik."

U novom izdanju rubrike „Moda 202" bavimo se tremom i nervozom. Uzbuđenje pred javno istupanje i briga oko uspeha sastavni su deo života svih nas, bez obzira na to da li polažemo ispit ili nastupamo kao glumci. O tome ćete detaljnije čuti od Olivere Perić.

Da li ste znali da određeni položaji pri spavanju mogu da uzrokuju zdravstvene probleme? Zašto ih ne biste izbegli i unapredili svoje zdravlje? Priliku za to donosi Milena Milićević preporukama u rubrici „Da si živ i zdrav".

Svako jutro vapi za osmehom, zato je tu uobičajena rubrika Darka Kocjana - „Dobro jutro".

Stalno nam govore da život nema reprizu. Ono što se događa u njemu, itekako ima. Repriziraju se serije, rate kredita, političari na funkcijama... Fenomen srpske reprizne zime u svojoj autorskoj radio kolumni „Veliki Bljak", komentariše Miodrag Stošić.

Tu je i Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, pozovite nas na broj 011-3249-202, ili 064-0-202-200 na koji nam možete poslati poruku po ceni obične. Naša mejl adresa je program202@gmail.com a možete nas kontaktirati i putem društvenih mreža - Tviter (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuk (Radio Beograd 202).

Voditelj: Ružica Vrhovac
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи