Ustanak

Svim damama čestitamo 8. mart – Dan žena.

Jutro ćemo razvedriti lepim i korisnim pričama koje će začiniti fantastična muzika za lakše razbuđivanje.

Crtica 202 ovog jutra javno će izmaštati idealne poklone za 8. mart.

Sportske vesti i ovoga jutra prenose najnovije informacije sa terena, domaćih i stranih. Priprema Vanja Savić.

Minival ili - grafiti donose vedre misli slušalaca „Oblaka u bermudama" ali i uglednih srpskih aforističara.

„Mnogo smo najjači" i ovoga jutra predstavlja teniserku Ivanu Jorović. Počela je da koristi reket sa sedam godina, dok je sa petnaest osvojila svoj prvi turnir u karijeri. Sa njom je razgovarala mr Biljana Šujdović

„Kvaka" Dragutina Rokvića u fokusu ima odgovore na pitanja: Ko može dobiti nebesko priznanje a ko ne, i da li se isplati ucenjivati za velike pare?

Tu su i aktuelne informacije ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa koju ćemo prelistati umesto vas.

Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar i danas jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo kao i svakog jutra potražiti odgovore.

Na pitanje „Slušalaca reportera", saznaćemo i odgovor: Kako se čiste sedišta u javnom prevozu, i koliko često se to radi, jer su uglavnom jako prljava, posebno u trolejbusima. Odgovor od Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd saznaje Lana Nikolić.

Glasnik 202, Petar Protić, posetiće Kosančićev venac u Beogradu koji je nedavno kompletno rekonstruisan i uređen. Ima još posla, očekuje se da ovo mesto tek postane srpski Monmartr.

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202) a onda nam se i javite.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи