Ustanak

Jutro je prijatnije uz lepo raspoložene radio prijatelje.

Sve važne informacije uz omiljenu muziku tu su da vam pomognu u planiranju dnevnih obaveza. Pratimo dešavanja u vezi sa poplavama koje su pogodile neke krajeve Srbije.

U Crtici komentarišući našu stvarnost postavljamo pitanje na koje od vas očekujemo odgovor.

Sportske vesti pripremiće mr Biljana Šujdović.

Kakvo je vreme, a kako je na putevima, da li dinar i dalje jača u odnosu na evro, kakva je bioprognoza, pitanja su na koja ćemo umesto vas pronaći odgovore.

Rubrika Kvaka, Dragutina Rokvića beleži: Prema jednom britansko-američkom istraživanju, u populaciji koja ima završen fakultet život je prosečno duži 9 godina nego kod onih koji nemaju čak ni srednju školu. Za nas ovo i nije bogzna kakvo otkriće, jer ne bi se kupovalo toliko diploma, da naš svet nije uvideo koliko je ona dobra za zdravlje i dug život; i da je mnogo lekovitija od kašike meda našte srca.

Prenećemo vam i duhovite misli iz emisije „Oblak u bermudama" koje je odabrao Darko Kocjan.

Slušalac Nenad nam je putem elektronske pošte postavio pitanje: „Dobio sam račun za Infostan u kome stoji cena za iznošenje smeća za garažno mesto u zajedničkoj garaži. Pronašao sam odluku Skupštine Beograda o načinu plaćanja komunalnih usluga, ali u njoj ne piše da se naknada za iznošenje smeća plaća za garažno mesto u zajedničkoj garaži. Da li se ova stavka plaća ili ne? Odgovor ćete čuti u rubrici „Slušaoci reporteri" koju priprema Slađana Savić.

Detalje o tome kako sada izgleda plato ispred crkve Svetog Marka u Beogradu koji je nedavno rekonstruisan preneće nam naša reporterka Marina Zec, koja je ovoga jutra Glasnik 202.

Tu su servisne informacije, najnovije vesti iz zemlje i sveta, prelistavanje štampe, i teme koje su u vezi sa aktuelnim događajima širom Srbije.

Na kraju emisije, emitujemo Vic na blic. Mada, to nije sve, uvek ima još po nešto.

Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи