Ustanak

Tokom jutra muzika i informacije - od koristi za sve.

Tokom jutra slušaćete najvažnije informacije o dešavanjima u Srbiji uz muziku koja će vam olakšati ustajanje i prve jutarnje obaveze. Mi ćemo biti dobro raspoloženi i potrudićemo se da taj optimizam prenesemo putem radio talasa i do vas.

Crtica 202 ovog jutra o dešavanjima koja mogu da budu čudo.

Tu su i vesti iz zemlje i sveta ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti jedan tekst.

Spremili smo vesti iz sporta. O tome brine naša Vanja Savić.
„Kvaka 202" autora Dragutina Rokvića beleži: Da li smo ekološki osvešćeni, šta je kod nas prava „moto-piletina" i koga bi, kada je reč o struji, država mogla da podrži?

Minival ili - grafiti donose vaše vedre misli iz emisije „Oblak u bermudama”. Izabrao Darko Kocjan.

Glasnik 202, biće Marijana Arizanović, članica Upravnog odbora udruženja „Šansa za roditeljstvo”. Naime, za sve zainteresovane Beograđane koji žele da započnu ili su već u procesu vantelesne oplodnje organizuju se besplatna savetovanja svake srede od 17 do 19 sati. U akciji „Otvorena vrata Udruženja”, svi roditelji koji su se susreli sa neizvesnošću, strahom, neshvaćenosti u društvu i odbačenošću moći će u Zahumskoj ulici 23a da razgovaraju sa stručnjacima i reše se briga i nedoumica.

Slušateljka Sara iz Pančeva je pitala: „Imaju li deca iz Pančeva pravo na refundaciju putnih troškova kada se sa uputom leče u Beogradu? U praksi se dešava da nekad imaju to pravo, a nekad ne. O čemu se tu radi?" Odgovor ćemo saznati od Slađane Savić u rubrici „Slušaoci reporteri".

To nije sve, uvek ima još...

Za sam kraj emisije spremili smo Vic na blic.

Ako želite nešto bitno da nam javite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@ustanak202, @beograd202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202 - 104 MNz) a onda nam se i na taj način obratite. Mi beležimo sve što nam javite, a objavljujemo ono što je korisno za sve koji slušaju Ustanak 202.

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво