Povišen ton

Popularnost sajtova za grupne kupovine i kupovine sa popustom je sve veća a često tako sebi priuštimo i putovanja.

I mada deluje da putovanja za „male pare” nikada nisu bila dostupnija, postoje i negativne strane jer mada, ruku na srce, sve može dobro da prođe, može da se dogodi da kupite vaučer za vikend na nekoj planini ali da se ispostavi da možete da ga koristite samo radnim danima, da odete u neki evropski grad za tridesetak evra ali da onda platite bar tri puta toliko na ime drugih troškova a može da se desi da ostanete i bez novca i bez putovanja. O ovoj temi razgovaramo sa Vladimirom Lakićem, šefom odseka Turističke inspekcije Beograd i Aleksandrom Seničićem, direktorom Nacionalne Asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA).

Poslednji dan februara je Međunarodni dan retkih bolesti i svake godine bude obeležen sa ciljem skretanja pažnje javnosti i donosilaca odluka na retke bolesti i mnogobrojne probleme sa kojima se suočavaju oboleli. Kako će ovaj dan biti obeležen u Srbiji saznaćete u drugom satu emisije.
28. februara 1855. godine rođena je prva žena lekar u Srbiji Draginja Draga Ljočić i njoj posvećujemo rubriku „Datum, vreme, mesto”.

Urednik i voditelj: Ivana Vesić

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво